Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عادل دریس مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: با برقراری پوشش کامل ارتباطی در طول مسیر آبراه خورموسی و دهانه خلیج فارس به همت کارشناسان مخابرات دریایی این اداره کل، علاوه بر ارتقای کیفیت خطوط تلفن همراه، حاکمیت ارائه خدمات مخابراتی در آبراه‌های مذکور تقویت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اهمیت استراتژیک سایت‌های سه گانه کنترل ترافیک دریایی در مسیر آبراه خورموسی و لزوم پوشش مخابرات جمهوری اسلامی ایران بر پهنه آبراه‌های ورودی و دهانه خلیج فارس بیان داشت: به دنبال تلاش نیرو‌های متخصص حوزه مخابرات دریایی این اداره کل، ارتباط کامل و پایدار تلفن همراه در سایت شهید حقگو و ایستگاه راهنمایان برقرار شده است.

دریس در ادامه با اشاره به اینکه دکل مخابراتی همراه اول بر سکوی دریایی شهید حقگو در ۵۴ کیلومتری بندرامام خمینی (ره) در ورودی آبراه خور موسی واقع شده است، افزود: این سایت پس از تلاش مستمر و پیگیری‌های فنی، مجددا در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان اظهار کرد: در فرآیند انجام این عملیات با همکاری کارشناسان مخابرات استان خوزستان زیرساخت مناسب و بهینه ارتباط رادیویی در دریا بررسی شد و سرانجام با راه‌اندازی شبکه تلفن همراه در آبراه خورموسی و پوشش حداکثری آن، امکان برقراری ارتباط پایدار از طریق تلفن همراه به منظور بهره‌مندی دریانوردان ِشناور‌های خدماتی، تجاری، صیادی متردد در آبراه ورودی به بندر امام خمینی (ره) میسر شد که این موضوع، ارتقاء سطح ایمنی دریانوردی و افزایش سطح آرامش خاطر دریانوردان شاغل در این شناور‌ها در پی دارد.

این مقام مسئول با اشاره به مراحل آتی توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در حوزه دریانوردی ادامه داد: در حال حاضر ارسال دیتا و اطلاعات به صورت ۲G و در قالب voice بر روی تلفن همراه فراهم شده و در آینده نزدیک و با همکاری مخابرات استان، ارتقای خطوط تلفن همراه به اینترنت نسل‌های ۳ و ۴ (۳G و ۴G) نیز در سایت یاد شده در دستورکار این اداره کل قرار دارد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتباطات سیار مخابرات دریایی آبراه خورموسی تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۵ اردیبهشت