Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس گفت: 10 طرح توسعه‌ای مصوب در کمیته واگذاری زمین، آماده سرمایه گذاری در سایت‌های 1 و 3 این منطقه است.
به گزارش خبرگزاری آریا از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، آقای حسن خلج طهرانی با اعلام این مطلب افزود: در سایت شماره 1 منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس 5 طرح معدنی و صنایع معدنی با سرمایه گذاری 137.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون دلار در کمیته مذکور مصوب شده و شرکت‌های خصوصی آماده اجرای آن‌ها هستند.
وی اضافه کرد: این طرح‌ها شامل تولید حلّال‌های شیمیایی با ظرفیت 50 هزار تن، تولید فروآلیاژ‌ها (ظرفیت 50 هزار تن)، تولید آهک (ظرفیت 330 هزار تن)، تولید فروسیلیس (ظرفیت 10 هزار تن) و کارگاه ساخت و تعمیرات اسکلت‌های فلزی (ظرفیت 500 تن) است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با اشاره به 5 طرح مصوب دیگر با سرمایه گذاری 206 میلیون دلار در سایت شماره 3 منطقه مذکور تصریح کرد: این طرح‌ها شامل تولید فروآلیاژ با ظرفیت اسمی سالانه 50 هزار تن و احداث نیروگاه گازی با ظرفیت سالانه 200 مگاوات برق است.
وی افزود: طرح‌های تولید سیلیکون متال با ظرفیت اسمی سالانه 10 هزار تن، تولید الکترود گرافیتی (ظرفیت 10 هزار تن) و فروم آلیاژ (ظرفیت 55 هزار تن)، از دیگر طرح‌های مصوب آماده سرمایه گذاری در سایت شماره 3 منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح توسعه ای منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس سرمایه گذاری هزار تن طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است

علی باستین در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: استان بوشهر در تدوین سند ملی توسعه دریامحور نقش مهمی دارد و سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است.

وی نام خلیج فارس را همیشگی و ابدی دانست و اضافه کرد: یکی از سیاست‌های مهم اقتصادی در استان بوشهر استفاده از مزیت‌های خلیج فارس در ابعاد گوناگون است و در تلاش هستیم که از اقتصاد دریایی و مزیت این سرمایه مهم در استان بوشهر بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری بیشتر استفاده شود.

وی استفاده از حوزه اقتصادی خلیج فارس را مایه اقتدار و توانمندی دانست و بیان کرد: اکنون از خلیج فارس استفاده حداقلی می‌شود و در زمینه طرح‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت مهمی در این عرصه فراهم است که باید فعالیت‌ها افزایش یابد.

باستین تجارت دریایی و گردشگری را از دیگر ظرفیت‌های خلیج فارس دانست و خاطرنشان کرد: استفاده گردشگری از مزیت‌های با ارزش خلیج فارس محسوب می‌شود که کمتر مورد توجه قرار گرفته و در این راستا طرح‌های مهمی تدوین شده است.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر، بهره‌برداری از ظرفیت شیلات، پرورش آبزیان، معادن، نفت، گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی را از دیگر ظرفیت‌های مورد استفاده خلیج فارس شمرد و افزود: در راستای استفاده بیشتر از خلیج فارس، معاون اول ریاست جمهوری تدوین سند ملی توسعه دریامحور را مورد تأکید قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور