Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسارت ۸۴۰ میلیارد تومانی برای ۵۵۰۰ کیلومتر از راه‌های سیستان و بلوچستان، یارانه معیشتی بهمن واریز شد، استقرار ماهواره‌بر سیمرغ در سایت برای پرتاپ ماهواره ظفر به فضا، رشد ۴ درصدی تولید یخچال و فریزر در کشور برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز چهارشنبه ۹ بهمن ماه شبستان به شرح زیر است:

خسارت ۸۴۰ میلیارد تومانی برای ۵۵۰۰ کیلومتر از راه‌های استان سیستان و بلوچستان

برنامه شب گذشته (سه شنبه 8 بهمن) تیتر امشب شبکه خبر سیما به بررسی آخرین اقدامات انجام شده برای مناطق سیل زده کشور اختصاص داشت که در آن معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان، معاون عمرانی استاندار خوزستان و استاندار گلستان آخرین اقدامات را در این استان ها تشریح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین گزارش در ابتدا رضا اکبری، معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به میزان خسارات رخ داده در راه های استان سیستان و بلوچستان گفت: حجم خسارت بر ۵۵۰۰ کیلومتر راه‌های استان سیستان و بلوچستان، ۸۴۰ میلیارد تومان است.

 

اکبری با بیان اینکه ۱۳۰۰ پل نیز در استان سیستان و بلوچستان آسیب دیده است، گفت: بعضی راه‌های روستایی همچنان مشکل دارد و امکان تردد وجود ندارد.

 

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اینکه در استان سیستان و بلوچستان در ۵۰۰ نقطه ریزش کوه داشتیم، گفت: در بسیاری از نقاط آب فروکش کرده و بخش عمده مشکلات حل شده است

 

یارانه معیشتی بهمن واریز شد

سومین مرحله از یارانه معیشتی ساعت ۲۴ سه شنبه ۸ بهمن به حساب سرپرستان خانوار واریز و قابل برداشت شد. یارانه معیشتی به تناسب بعد افراد خانوار پرداخت می شود به گونه‌ای که برای خانوارهای تک‌نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهارنفره ۱۷۲ هزار تومان و پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان واریز انجام می‌شود.

به گفته مهدی قمصریان سخنگوی سازمان برنامه و بودجه قرار بوده است در این مرحله ۷۵۷ هزار و ۳۲۴ خانوار دیگر که درخواست بررسی مجدد آن‌ها از سوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تایید شده، یارانه معیشتی مرحله اول و دوم و سوم را همزمان دریافت کنند که بدین ترتیب مجموع خانوارهای دریافت کننده حمایت معیشتی به ۱۸میلیون و ۹۹۷ هزار و ۹۶ خانوار می رسد.

به گفته وی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنان در حال ارزیابی سایر درخواست‌ها بوده و امکان تایید تعداد بیشتری از این خانوارها در ماه‌های آتی وجود دارد و در هر مرحله که خانوارها از سوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مورد تایید قرار بگیرند یارانه معیشتی از مرحله نخست برای آن‌ها محاسبه و واریز خواهد شد.

 

هلدینگ خلیج‌فارس و معاونت فناوری رئیس‌جمهوری تفاهم‌نامه همکاری امضا می‌کنند

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، تفاهم‌نامه همکاری امضا خواهند کرد. جواد گلی گفت: این تفاهم‌نامه در زمینه همکاری بین صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها برای تقویت و حمایت از ساخت داخل است که یکی از مفاد این آن برگزاری رویداد حمایت از ساخت داخل و گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان با شرکت‌های تابع هلدینگ خلیج‌فارس در یک اقدام نمایشگاهی است.

وی افزود: معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در شکل‌گیری این همکاری به هلدینگ خلیج‌فارس کمک کرد تا از این طریق جوانان و نیروهای مستعد فعال در داخل کشور، در حوزه استارت‌آپ‌ها و دانش‌بنیان‌ها شناخته شده و همچنین بتوانند وارد عرصه تولید و کار شوند.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس ادامه داد: ما در هلدینگ خلیج‌فارس برای این همکاری اعلام آمادگی کردیم شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های مرتبط و مورد تایید معاونت علمی و فناوری در نمایشگاه پتروشیمی کیش حضور داشته باشند و شرکت‌های هلدینگ خلیج‌فارس نیز با حضور در این رویداد در زمینه تجهیزات ساخت داخل، تامین قطعات، تعمیرات، مهندسی، مشاوره و... با این شرکت‌ها گفت‌وگو کنند.

گلی در زمینه اعلام نیاز همکاری این شرکت‌ها گفت: مجموعه شرکت‌های هلدینگ خلیج‌فارس سعی می‌کنند افزون بر مذاکره با شرکت‌های داخلی در حوزه خدمات فنی مهندسی و صنعتی، در زمینه خدمات غیرصنعتی مانند خدمات تغذیه، پروازی، اسکان، اقامت و گردشگری ساخت‌وساز، عمران و... نیز در این نمایشگاه گفت‌وگو کنند، به‌ویژه برای شرکت‌هایی که در مناطق صنعتی فعال هستند و بومی مناطق همجوار محسوب می‌شوند.

وی رویکرد برگزاری نمایشگاه حمایت از ساخت داخل با تمرکز بر هلدینگ خلیج‌فارس در جزیره کیش را نقطه عطفی برای استفاده از توان تولیدکنندگان و سازندگان داخلی در فضای نمایشگاهی مشترک عنوان کرد و افزود: سازندگان داخلی در فضای نمایشگاهی مشترک می‌توانند در زمینه نیازمندی‌های تجهیزات، تامین قطعات، مدیریت دانش، تعمیرات، بومی‌سازی، مشاوره و مهندسی معکوس و... مذاکره کنند و سرانجام به انعقاد قراردادهای همکاری بینجامد.

 

کتاب روش اجرایی مانورهای عملیاتی حراست صنعت نفت منتشر شد

با توجه به جایگاه صنعت نفت در اقتصاد کشور و محاسبات منطقه‌ای و بین‌المللی، روزآمدشدن ماموریت‌های حراست مطابق با الگوهای استاندارد جهانی در صنعت نفت در دستور کار قرار گرفته است و بر این اساس کتاب «روش اجرایی مانورهای عملیاتی حراست صنعت نفت» به همت معاونت عملیات سازمان حراست وزارت نفت تالیف و منتشر شد.

 

مرتضی فولادی، معاون عملیات سازمان حراست وزارت نفت گفت: این کتاب در هفت فصل از سوی معاونت عملیات سازمان به نگارش درآمده و تلاش شده است به‌صورت گام به گام فرآیند مانورهای عملیاتی حراست صنعت نفت در حوزه‌های نفت، گاز، پالایش و پخش و صنایع پتروشیمی به همکاران واحدهای عملیاتی آموزش داده شود به گونه‌ای که این عزیزان به درک صحیحی از شناخت و ارزیابی مخاطرات و چگونگی تجزیه و تحلیل عملکرد خود در انجام تمرینات دست یابند.

 

استقرار ماهواره‌بر سیمرغ در سایت برای پرتاپ ماهواره ظفر به فضا

محمد جواد آذری جهرمی در حساب توییتری خود با انتشار تصویری از استقرار «ماهواره‌بر سیمرغ» در سایت از زحمات امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همکاران وی در این وزارتخانه تشکر کرد و نوشت: این هم از سیمرغ ایرانی، که در سایت مستقر شد. بیش از ۸۰تن وزنشه، ظفر رو تا ۵۳۰کیلومتری زمین خواهد برد.

 وزیر ارتباطات اضافه کرد: از لحظه شروع تا پایان عملیاتش، ۸دقیقه طول میکشه، ۸دقیقه‌ی نفسگیری که امیدوارم در پایانش به مدد حضرت زهرا (س) بتونیم تصاویر ارسالی ظفر رو دریافت کنیم. امیرحاتمی وهمکاران، خدا قوت.

ماهواره مخابراتی ظفر که ۱۱۳ کیلوگرم وزن دارد و عمر عملکردی آن در مدار حداقل ۱.۵ سال است به گفته وزیر ارتباطات تا قبل از دهه فجر امسال به فضا ارسال خواهد شد. این ماهواره هفته گذشته از سوی دانشگاه علم و صنعت ایران تحویل سازمان فضایی شد و این سازمان نیز آن را برای طی فرایند ارسال به فضا به پایگاه فضایی منتقل کرد. بر این اساس تصمیم‌گیری برای زمان تزریق این ماهواره در مدار بر عهده وزارت دفاع و گروه پرتاب‌گر است.

از کاربردهای ماهواره ظفر می‌توان به تهیه نقشه کاربری اراضی، تهیه نقشه پایه، تهیه نقشه پایش توسعه شهری، تهیه نقشه مرز پهنه‌های کشاورزی، تهیه نقشه پایش تغییرات در عرصه‌های طبیعی و جنگلی، تهیه نقشه پهنه‌بندی و پایش تغییرات دریاچه‌های دائمی و فصلی، شناسایی مناطق تخریب‌شده بعد از بحران در نواحی شهری، به روزرسانی نقشه‌های ساختاری (شناسایی گسل‌ها و چین‌ها) اشاره کرد.

 

۲ میلیون یورو هزینه و ١٠ میلیون یورو ارزش تصویربرداری ماهواره ظفر

پس از آنکه صبح امروز (چهارشنبه ۹ بهمن) محمد جواد جهرمی، وزیر ارتباطات در توییتی از استقرار ماهواره‌بر سیمرغ در سایت خبر داد، کاربران از وی در خصوص هزینه ساخت ماهواره‌های ظفر پرسیدند که او در پاسخ گفت: هزینه ساخت دو ماهواره ظفر ۱و۲ کمتر از ۲ میلیون یورو شده است. عمر متوسط قرار گرفتن آن در مدار ۲ سال و نیم است و ارزش تصاویر ارسالی آن، بیش از ۱۰ میلیون یورو محاسبه شده است.

وی افزود: یعنی اگر تصاویر ماهواره‌ای را نیاز داشته باشیم و بخواهیم بخریم و به ما بدهند و تحریم را بهانه نکنند، باید ١٠ میلیون یورو پرداخت کنیم.

بنابراین گزارش، ماهواره ظفر که مدتی قبل از دانشگاه علم و صنعت به سازمان فضایی تحویل داده شد تا مقدمات حضورش در مدار فراهم شود، توسط ماهواره بر سیمرغ پرتاب خواهد شد.

این ماهواره با مامویت‌های متعدد در مدار قرار خواهد گرفت. از کاربردهای ماهواره ظفر می‌توان به تهیه نقشه کاربری اراضی، تهیه نقشه پایه، تهیه نقشه پایش توسعه شهری، تهیه نقشه مرز پهنه‌های کشاورزی، تهیه نقشه پایش تغییرات در عرصه‌های طبیعی و جنگلی، تهیه نقشه پهنه‌بندی و پایش تغییرات دریاچه‌های دائمی و فصلی، شناسایی مناطق تخریب‌شده بعد از بحران در نواحی شهری، به روزرسانی نقشه‌های ساختاری (شناسایی گسل‌ها و چین‌ها) اشاره کرد.

 

رشد ۴ درصدی تولید یخچال و فریزر در کشور

براساس آمار‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت از ابتدای امسال تا پایان آذر بیش از ۸۴۸ هزار دستگاه یخچال و فریزر در کشور تولید شد که نشان دهنده رشد ۴ درصدی تولید این محصول در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است. در این مدت همچنین با ۲۴ درصد رشد بیش از ۴۸۱ هزار ماشین لباسشویی تولید شد.


بنابراین گزارش، از ابتدای امسال تا پایان آذرحدود ۶۳۸ هزار دستگاه کولر آبی تولید شد که نشان دهنده رشد ۲۲ درصدی این محصول در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است.    

این گزارش می افزاید: براساس اجرای طرح شناسه کالا، خریداران لوازم‌خانگی از ۱۶ بهمن ماه با دریافت این شناسه از فروشندگان و اطمینان از اصالت کالا نسبت به خرید اقدام کنند./

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما فهما شهادت حضرت فاطمه زهرا س مسجد مسجد فاطمیه اخبار اقتصادی خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد

برای نخستین بار در تاریخ با موفقیت از روش ارتباط بلوتوثی برای برقراری ارتباط با ماهواره‌ها استفاده شد.

به گزارش ایسنا، در حالی که معمولا برای برقراری ارتباط با ماهواره‌ها در مدار زمین از امواج رادیویی استفاده می‌شود، اکنون برای اولین بار از ارتباط بلوتوثی برای این امر استفاده شده است که می‌تواند کاربردهای فراوانی را در آینده مهیا کند.

به نقل از تک‌کرانچ، در تاریخ ۴ مارس ۲۰۲۴ ماموریت اشتراکی شرکت اسپیس‌ایکس موسوم به ترنسپورتر-۱۰(Transporter-10) که از پایگاه نیروی فضایی واندنبرگ در کالیفرنیا پرتاب شد، دو ماهواره متعلق به شرکت هابل نتورک(Hubble Network) مستقر در سیاتل آمریکا را در مدار زمین قرار داد.

این ماهواره‌ها اکنون به شاهکار ظاهراً غیرممکن اتصال بلوتوثی به زمین از فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری دست یافته‌اند.

این شرکت که در سال ۲۰۲۱ توسط الکس هارو(Alex Haro)، بن وایلد(Ben Wild) و جان کیم(John Kim) تأسیس شد، با توجه به اینکه اتصالات بلوتوث زمانی که کاربران کمی از هم فاصله می‌گیرند، ممکن است مختل شود، کار دشواری در پیش داشت.

بن وایلد که بنیانگذار شرکت دیگری است که با اینترنت اشیاء(IoT) سر و کار دارد، وقتی اولین بار از این مفهوم باخبر شد، شوکه شد. با این حال با توجه به تجربیات خود با دستگاه‌های اینترنت اشیاء می‌دانست که این دستگاه‌ها پرمصرف هستند و کارکردن آنها بسیار گران است و اتصال جهانی را ارائه نمی‌دهند.

راه حل این مشکل در اتصالات بلوتوث کم‌مصرف بود که آنها در پی تحقق آن بودند. الکس هارو، مدیرعامل هابل نتورک در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: با نشان دادن اینکه می‌توانیم سیگنال‌ها را مستقیماً از تراشه‌های بلوتوث بفرستیم و آنها را در فضا در فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری دریافت کنیم، هزاران فرد بدبین را ناامید کردیم، چرا که ادعا می‌کردند کاری که ما در تلاش برای تحقق آن هستیم، غیرممکن است.

این فناوری چگونه کار می‌کند؟

شرکت هابل نتورک به هیچ وجه فناوری بلوتوث را دوباره اختراع نکرده است. در عوض، ماهواره‌های آن با تراشه‌های بلوتوث ۳.۵ میلی‌متری که فقط ارتقای نرم‌افزاری دریافت کرده‌اند، ارتباط برقرار می‌کنند. این به‌روزرسانی به این تراشه‌ها اجازه می‌دهد تا در فواصل طولانی با استفاده از توان کم، از جمله یک ماهواره در فضا ارتباط برقرار کنند.

آنتن آرایه فازی ماهواره که مانند یک ذره‌بین عمل می‌کند، می‌تواند سیگنال‌های کم‌مصرف را از تراشه‌های روی زمین دریافت کند.

این تیم همچنین باید مشکلات مربوط به داپلر و عدم تطابق فرکانس در ارتباطات را در حالی کشف کنند که داده‌ها را بین اشیایی که با سرعت بالا حرکت می‌کنند، رد و بدل می‌کردند.

این شرکت ادعا می‌کند که با کاهش ۲۰ برابری تخلیه باتری و ۵۰ برابری هزینه‌های عملیاتی، مشکل اتصال جهانی را حل کرده است. هدف این شرکت، اتصال یک میلیارد دستگاه در سراسر جهان و متحول کردن صنایع مختلف با فناوری خود است.

الکس هارو افزود: مأموریت ما برای ساختن اولین شبکه واقعاً جهانی، مقرون به صرفه و کم‌هزینه در جهان با این پیشرفت فناوری، جهش قابل توجه رو به جلویی داشته است.

این شرکت می‌گوید که در حال حاضر با مشتریان آزمایشی در دستگاه‌های مصرفی، ساخت و ساز و زیرساخت، زنجیره تامین و لجستیک، کشاورزی، نفت و گاز و دفاعی کار می‌کند.

راه پیش رو

شرکت هابل نتورک در اواخر سال جاری قصد دارد ماهواره سوم خود را در یک ماموریت دیگر به فضا پرتاب کند و آن را با چهارمین ماهواره در ماه‌های آینده همراه کند تا صورت فلکی خود را تشکیل دهد.

این شرکت قصد دارد تا اواخر سال ۲۰۲۵ و اوایل سال ۲۰۲۶، ۳۲ ماهواره را یکجا پرتاب کند تا مجموعه خود را تکمیل کند.

پس از آماده شدن صورت فلکی هابل نتورک، امکان اتصال بلوتوثی به ماهواره‌ها حداقل هشت بار در روز فراهم می‌شود.

این شرکت مشتاق است در خدماتی مانند نظارت بر خاک یا حتی مواردی که نیاز به پوشش مداوم دارند مانند نظارت بر سالمندان مشارکت کند.

وایلد در بیانیه مطبوعاتی خود گفت: با فروش سالانه نزدیک به پنج میلیارد دستگاه بلوتوث، شبکه ما این پتانسیل را دارد که با ایجاد اتصال جهانی در دسترس، کم مصرف و مقرون به صرفه به طور قابل توجهی بر زمینه‌های متعدد تأثیر بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳؛ تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک؟
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت 1403 / طرح فجرانه کالابرگ تمدید می شود ؟
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • طرح فروش فوری ریسپکت ۲ آغاز شد + جدول
  • آغاز طرح فروش فوری ریسپکت ۲ ویژه متقاضیان عادی + جدول
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت